Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tilaa kokemusasiantuntijan puheenvuoro

Meiltä saat kokemusasiantuntijan puhujaksi kouluusi, järjestösi seminaariin tai muuhun tapahtumaan. Puhevuorot ovat hyvin käytännönläheisiä ja tapahtumanne osallistujat saavat puheenvuorojen avulla työkaluja nuorten kanssa toimimiseen. Kokemusasiantuntijat tuovat omin sanoin esille mikä heidän kohdallaan johti huonoihin ratkaisuihin.

Janne ja Linda ovat puhujina kaksikko, joiden tarinoihin sekä pojat että tytöt voivat samaistua.

Lisätietoja puhujan palkkiosta saat ottamalla meihin yhteyttä.

 

 

Janne Raninen

Janne Raninen on ollut perustamassa Voikukkalapset ry:n ja toimii yhdistyksen puheenjohtajana. Hän on kirjoittanut kirjat Isänä vankilassa (Mediapinta 2013) ja Kutsuvat minua palkkamurhaajaksi (CrimeTime 2018). Kirjat pohjautuvat hänen omiin kokemuksiinsa. Janne Raninen on ollut puhujana useassa eri tilaisuudessa ja seminaarissa, omista vankilakokemuksistaan sekä ylisukupolvisen rikollisuuden ehkäisemisestä

 

Linda-Maria Roine

Linda-Maria Roine, artistinimeltään Mercedes Bentso on kantaaottava artisti. Musiikin lisäksi hän kiertää Suomea kouluissa ym. paikoissa Break The Fight -projektissa, jonka tarkoituksena on ehkäistä koulukiusaamista. Linda-Maria Roine omaa vuosien taustan kokemusasiantuntijana. Hän on esimerkiksi  puhunut nuorten syrjäytymisestä presidentti Sauli Niinistön Ihan tavallisia asioita-kampanjassa.